Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I rosor du lyser

I rosor du lyser vallmoröd
så vacker som solens flamma

i drömmar av vackert
formade pärlor
du doftar oceanens hemligheter

välvd liksom roms krukor
sirlig som valvens rundning

I rosor du dansar
under havets händer
vacker som en droppe
av längtans hav

doftar som regnets
morgon
bara stjärnorna
kan glittra dina ögons glans
endast snäckan
kan fånga din röst

du lyser vallmoröd
du morgonrodnad






Fri vers (Fri form) av ~~*MariamAurore*~~
Läst 243 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-01-04 03:08



Bookmark and Share


  walborg
Ljuvliga bilder, färger, ord - vackert och kärleksfullt!
2010-01-04
  > Nästa text
< Föregående

~~*MariamAurore*~~
~~*MariamAurore*~~