Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Borthetens saknad bildade endast numera kalla


Ordslingor


Du skrev tundror
Av kalla ogenomträngliga ord
Rena nyfallna genom rymden

Okrossbara i midvinternattens blå sken
Fyllde de de vita olästa arken
Ännu inte inlagda i kuvertet

Där du nogsamt valt frimärke
I ointressant konungabild
Inte julfrimärket föreställande

Det bultande hjärtat i tomterött
Letande sig in i ensam frusenhet
Där sommargrind blev stängd




Fri vers av van Couver
Läst 317 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-01-04 04:09



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Blott en smula känslosamhet och orden springer likt hundar med flämtande tungor
2014-01-01

    ej medlem längre
den första strofen här lyser extra klart. fint!
2010-01-04
  > Nästa text
< Föregående

van Couver
van Couver