Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Du var närmare dig än jag själv någonsin varit mig


Trösta mig aldrig!

Saktade ner farten
på grusgången
med mitt chassi i handbagaget

Utredningen låg oskriven
i den ringlande kön där läkaren
försvunnit med sin sjukpenning

Vi letade efter en sittplats
för att vända och vrida
bryta närkontakten

Se genom teleskopet utåt
mot de självklara stjärnhoparna
inte det övergivna chassit





Fri vers av van Couver
Läst 303 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-03-07 10:13



Bookmark and Share


  cilax VIP
vad bra!
2014-03-07
  > Nästa text
< Föregående

van Couver
van Couver