Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Elden skänkte


Värme


Dagen bjöd på sol
över havets mullrande
mörka stockar vältrade sig
mot sandstrandens frysta korn

Vilade i stugans eldglitter av värme
sovsäckens gula tyg gav ro
då du högg de frysta marträden
slingrande sig under snötäcket

Hawkins Glaciär väntade lugnt
på framtida besökare
i sin blåvita skepnad av
orörda grottor




Fri vers av van Couver
Läst 304 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-04-09 10:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

van Couver
van Couver