Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Förr såg jag dig knappt genom mina tårar nu vet jag att du


Fattas mig!


Det var bättre förr
då du bar mig
genom regnskogens tistlar

Viskade tröstande ord
när vi plockade bort taggarna
i det mjuka skinnet

När du torkade mina tårar
såg till att jag inte frös
värmde mitt te




Fri vers av van Couver
Läst 308 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-03-30 10:02



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Bättre var åtminstone tanken om och på 'ett möjligt förr'...
2019-02-02
  > Nästa text
< Föregående

van Couver
van Couver