Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Alla sommarens dagar var prästkragarnas blomblad


Vita


Den kalla vinden
svepte fram genom
hans varmglittrande panna

Han tittade upp mot
himlens vita tysta stjärnor
glömde sig i sina minnen

Vilande sina starka armar
årorna utfällda ovanför
det tunga svallande vattnet

Det var ännu långt hem




Fri vers av van Couver
Läst 334 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-10-28 02:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

van Couver
van Couver