Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En liten stund var allt


Glömt


Sockerkringlans väktare bar rosorna
genom morgondagens blekta sandkorn
vindens röda myller gömde sin avighet

hon var en ovanlighetens besökare
i sin tysta mörka klänning av lin
hon hade sjungit för dem alla

nu var hon på väg bort
rosorna skulle torka falla
i sanden och försvinna
väktarna skulle snart glömma




Fri vers av van Couver
Läst 340 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-10-28 02:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

van Couver
van Couver