Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Alla fåglar i de gröna träden


Vilar



Dröm
i tysta morgontimme
då svalkan letar sig mot sol

Låt stjärnorna få blekna
för att vila i det ljusa blå

Lär stigen följa dina fötter
skönj blommor genom dis av bräcklighet

Snart är du här där mossan mjuknar
tiden sakta fläktar bort i grått








Fri vers av van Couver
Läst 326 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-08-15 09:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

van Couver
van Couver