Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bilden: Natt och dag Melampyrum nemorosum (lundkovall)




Natt och Dag

~*~

Gör en sak var dag
för om man gör ingenting
finns ingenting kvar
förutom tankarna
som förberedelser
inför nattens
stillsamma kval

LPWJ 04/01/10




Bunden vers (Rim) av L Patrik W Johansson VIP
Läst 721 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-01-04 07:02



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Mycket tänkvärd och sann!



Om jag får dela några ord:



Min innersta känsla

den tror jag på,

vill leva här och nu . . .



Hälsn. Ann
2010-02-21

  ZARIFE DEMIR
Fint flora!
Jag har länktat våren!
2010-02-15

  Yrre VIP
Tänkvärt och sant.
2010-02-15

  Bibbi VIP
En riktig pärla.
2010-01-04

  L Patrik W Johansson VIP
...både i det förgångna och framtid och nutid...

Be well,
LPatrikWJ
2010-01-04
  > Nästa text
< Föregående

L Patrik W Johansson
L Patrik W Johansson VIP