Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

spöket utanför

Ser du ssssSpökeeet
där hon står och Vakar utanför
vårt? Så Hon Ler med
Tomma Svarta Ögon
Sträcker armen mot min hund..

blunda inte..hämta sågen...








Har hon bröst?












Fri vers av vildvin
Läst 163 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-01-04 08:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

vildvin
vildvin