Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nära döden experiment

Smulan torkades av från bordet


så lätt
så lätt



Det kommer inte in
en kaka till
i detta hus



som att lägga
en baby
på en sovande katt


som att
sätta en gul banan
framför en
förvånad uggla


Munnen är lika säker
som en skrattande räv.


Ner ska hon.


Nej, vänta,
det vore verkligen
som att ligga på rygg
och räcka ut tungan
som en glad hund





Fri vers av vildvin
Läst 321 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-11-13 16:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

vildvin
vildvin