Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Innanfallet

Imma ,
på insidan
av ett glas

är det tårar




Fri vers (Fri form) av vildvin
Läst 342 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-01-09 11:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

vildvin
vildvin