Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjärteslag

För en del är det
mellan hägg och syren

För andra är det
mellan stroken och skilsmässan




Fri vers (Fri form) av vildvin
Läst 362 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-01-20 14:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

vildvin
vildvin