Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fyra fyra fem plus frakt

Det var den där dagen när jag hade köpt 6 olikfärgade överstrykningspennor åt mig och 6 olikfärgade överstrykningspennor åt dig och 6 olikfärgade överstrykninsgpennor i reserv, för jag hade en kvart
över

och sprang på
två unga mormoner på stan och
de var två äldste och jag kände
att en var rätt blöt i sin hand

och när jag kom hem
sa du att håret blev fint och jag snurrade runt
i en kram och du sa att jag aldrig kunde gissa
vad du hade beställt under dan. Ett 4-pack olikfärgade
överstrykningspennor åt mig och ett 4-pack olikfärgade
överstrykningspennor åt dig och 12 olikfärgade
överstrykningspennor åt oss i reserv... och jag drog upp min
kasse med överstrykningspennor från Akademibokhandeln

Det var den dagen som slutade med 38 olikfärgade
överstrykningspennor för fyrahundrafyrtiofem kronor
av samma sort
och alla med refill.

Hur ofta händer det här en familj?

Vi kommer att förstöra många böcker
men vi kommer aldrig mer hem från stan med
en splitter ny överstrykningspenna från Faber-Castell,
och kommer antagligen att behöva köpa
rätt mycket påfyllningsfärg,

om några år...









Fri vers (Fri form) av vildvin
Läst 322 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-10-08 19:47



Bookmark and Share


  Rejja~
till vårt uppryckande räcker de iallafall :)
(har du kvar några böcker att 'förstöra'?)
2015-12-25
  > Nästa text
< Föregående

vildvin
vildvin