Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

om konsten att gå till luktakuten

Det var en sådan där morgon...

Någon luktade i en tom semlekartong
och det luktade bara papp.




Fri vers (Fri form) av vildvin
Läst 393 gånger
Publicerad 2015-02-20 13:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

vildvin
vildvin