Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blommor av emalj med röd mitt

Jag kan inte följa dig dit du går
än
en tid

jag kan inte följa dig dit du går
än
en tid

jag kan inte följa dig dit du går
än
en tid

se till att du kommer fram rätt
så lovar jag

lovar jag
ännu
en tid




Fri vers av vildvin
Läst 374 gånger
Publicerad 2015-02-09 17:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

vildvin
vildvin