Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vintertid



snösmulor faller
resterna gavs frusen mark
dolda liv sover




Bunden vers (Haiku) av Myself
Läst 397 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2010-01-04 10:56



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Underbart sann vinterhaiku!

/Ann
2010-01-08

  Anna*
Fantastisk vinterhaiku. Den bästa jag läst faktiskt
2010-01-06

  Mr Lindemann VIP
Håller med nedanstående som redan håller med andra?
2010-01-06

  karenina VIP
kan bara hålla med nedan, tycker om känslan i denna även om det här idag inte faller snösmulor, snarare stora kakor :)
2010-01-06

  Quasimodo
Fin haiku för det som väntar på att få bli !!!
2010-01-04

  Catharina Edin VIP
'dolda liv sover' - det var en fin och sann slutrad -
2010-01-04
  > Nästa text
< Föregående

Myself
Myself