Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

om jag vore konst




jag &
döden

i handen
ett glas rött;
skakar i en
tappad takt

förlorade toner när
tårar skär
rösten &
cigaretten; på
jakt efter ett dimmigt
askfat,

ett stjärnfall av
glöd på mina
bleka ben

here you
come again, vilda
rörelser &
hjärtat
stannar & smäller till igen &
stannar
igen
igen







Fri vers av Sabina Svensson
Läst 392 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2010-01-04 15:26



Bookmark and Share


  Katten
Instämmer med föregående. Du är konst.
2010-04-19

  Larz Gustafsson VIP
Du är konst.
2010-01-04

  Yrre VIP
Denna tycker jag om och titeln är perfekt!
2010-01-04
  > Nästa text
< Föregående

Sabina Svensson
Sabina Svensson