Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Avdelning för den lilla människan

Borde öppnas en avdelning för brustna hjärtan
En avdelning för vilsna själar
En annan avdelning för borttappade identiteter
Avdelningen ska inte heta psykavdelningen
Utan avdelningen för den lilla människan
Den lilla människan ska känna sig
varmt välkommen och omhändertagen
Där ska den lilla människan bli hel i sin takt




Fri vers av Anjeska
Läst 185 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-01-04 16:22



Bookmark and Share


  Marreb
Jaaa! Där inte folk stoppas in i fack, i statistik eller stressas att friskna till för fort.
2010-01-12

    eva m h
Och där skulle du vara "syrra" med hjärta på kläderna!
2010-01-04
  > Nästa text
< Föregående

Anjeska
Anjeska