Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
med anledning av viss timad jakt


gråbensbane

stort blev intresset bland kukslappa herrar
att som bolda jägare med kikarsiktsförsedda vapen
slakta och nedlägga försvarslös varg

"sådana män vi äro" kunde man höra deras tankar gå

inomparentessagt
så skjuter man ett rådjur men
alltså
nedlägger man en varg

dagen kom och raskt brann skotten

"en sådan bragd", tänker man
"särskilt då av den allra värst skjutkåte av dom"

"han som lät varg
skadskjuten vandra i Värmland"

skam över honom
skam i vargaland




Fri vers av Ingmar Hård VIP
Läst 209 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-01-04 17:35



Bookmark and Share


    ej medlem längre
bravo Ingmar!
2010-01-04
  > Nästa text
< Föregående

Ingmar Hård
Ingmar Hård VIP