Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det porlar

Björkar står i solskenet med vattendroppar
på bladen efter regnet
Dropparna blänker på bladen av solens strålar

Lite längre fram hörs vatten forsa
går sakta fram på stigen
och kommer fram till ett vattenfall

Ett vattenfall rinner ner från berget och
glittrar i solens sken likt diamanter

Går fram till kanten av vattnet och
låter tårna känna det kalla vattnet
sakta som det porlar fram

Ljuset och våren är äntligen här




Fri vers av christie
Läst 192 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-01-04 20:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

christie