Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Plastficka


dina gamla kärleksbrev
i en plastficka

några foton och en ring

allt som finns kvar
ingenting

min hjärnas minnen
ytterst selektiva

minns inga gräl
inga svek

jag minns den dagen då du kom

dina ögon blixtrade blått
mina exploderade bakåt
inåt

hela mitt väsen imploderade
i en röd kladdig massa
av kärlek

snabbt in med min tunga
i din mun
ingen annan fick hinna före

2 flygbiljetter till barcelona
2 ringar
2 pavor rosa cava

och sen blev testet ett plus

och jag blev vettskrämd

du blev tjock
och vi blev 3



tills du bestämde
dig



och här står jag nu
med min plastficka

och undrar var du är

för jag minns inte
begriper inte

varför...












Fri vers av Staffan Welroos VIP
Läst 264 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-01-05 12:26



Bookmark and Share


  HQ
Ärligt, smärtsamt, tungt.
Du kan få de enkla och raka orden att flyga
2010-01-06

  poetryGirl
Bra, ärlig
2010-01-05

  *Camilla*
Ärlighetens spegel av sorg efter lycka
sorgsen kärlek som
är oförklarlig.
Den fastnar, Staffan
och lämnar en bild att tolka.

-Camilla
2010-01-05
  > Nästa text
< Föregående

Staffan Welroos
Staffan Welroos VIP