Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
uppbrott.


det måste vara vidaregånget

du med blicken genomstickande ryggen
naglar längs insidan av huden när
två ögonpar fångas upp av varandra

du ber på nytt men det här måste vara över
tala utan tårar det måste vara vidaregånget
du behöver bli lycklig någon annanstans

önskar tvekan i mitt stentonfall
att det åtminstone kändes knivaktigt
eller saknad var ett ord att nämna
då kunde jag ta din chans

men jag minns ingenting om mirakel
förstår står inte ut med tryckande tankar
vi behöver vara menade är inte

i ett annat liv skulle vi kunna ha varit
men bara om ingenting saknades
allting saknades

plockade ben bröt vingar
utan att fälla ett endaste vatten
klev över dig på vägen mot mig

jag väntade
verkligen




Fri vers (Fri form) av thepinkprincess
Läst 260 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-01-04 23:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

thepinkprincess
thepinkprincess