Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bara några ord till någon jag ogillar




Ditt ruttna inre

Blodet pulserar i min hand.

Ditt ruttna hjärta är fyllt med krälande likmask.

Du luktar illa, har alltid gjort.

Ditt fåniga leende är förbytt..

Ditt patetiska utseende får mig nästan att

falla i skratt.

Du har förfalligt både invändigt och utvändigt..

Ditt ruttna inre syns mer och mer på din utsida.

Jag känner ingenting.. du är som en statetstik,

 man hör hur många som dödats, blivit bombade..

man reagerar inte längre på dagens nyheter.

Du är och förblir den mest osynliga, illaluktande

människan på denna jord.

Må du aldrig få ro i din ruttna själ! 

 




Fri vers av Näckrosen
Läst 216 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-01-05 08:54



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Skönt att jag redan har ätit...
2010-01-05
  > Nästa text
< Föregående

Näckrosen
Näckrosen