Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

RimTanka ~ Gott Skrivföre

~*~

Gott skrivföre göre så
att man på de snövita

arktiska arken -
slipper att halka efter
i frusenmarken

LPWJ 05/01/10




Bunden vers (Tanka) av L Patrik W Johansson VIP
Läst 386 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-01-05 11:06



Bookmark and Share


  thyra
Härligt påkommet!
Ett tomt ark är som orörd snö mycket inbjudande.
2010-01-05
  > Nästa text
< Föregående

L Patrik W Johansson
L Patrik W Johansson VIP