Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bilden: Shaft's Big Score (1971) den andra och roligaste av de tre filmerna http://www.videosift.com/video/Funkiest-Car-Chase-Ever-Shafts-Big-Score-1971




RimTankaHonku ~ Shaft

~*~

Det tog längre tid då Shaft
körde sin Chevrolet och

ringde i kiosken -
fler minuter - då man kan
höra musiken

LPWJ 04/01/10




Bunden vers (Tanka) av L Patrik W Johansson VIP
Läst 450 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-01-05 12:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

L Patrik W Johansson
L Patrik W Johansson VIP