Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lurad


Ärligt
vandrade han
tillsammans
med döden

Han gjorde
som döden sa

Men döden
var inte ärlig
mot honom

Han blev av
med allt som var




Fri vers av Lénon
Läst 361 gånger
Publicerad 2005-10-25 22:40



Bookmark and Share


  Smultris
Ja, detta var verkligen snyggt...
Otroligt bra...
2005-10-25
  > Nästa text
< Föregående

Lénon