Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ylningar

nu ylar ensamma vargar i vårt land
"aouyyyyl!"
ungar ännu outbildade

"var är ni" ropar de "ni som försvann när våra öron blödde"
"då det small"

som att sätta ut människobarn i skogen
blir det för dom
fast vargar de är

och på golvet i jägarhem
vilar nu gråbensfällar
fällda av fäder
av riktiga män




Fri vers av Ingmar Hård VIP
Läst 197 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-01-05 16:00



Bookmark and Share


  Berit Robin Lagerholm VIP
Ja man blir så ledsen och arg över den primitiva människa. Oerhört fin dikt Ingemar.
2010-01-05

    ej medlem längre
de sista 4 raderna är klockrena
2010-01-05
  > Nästa text
< Föregående

Ingmar Hård
Ingmar Hård VIP