Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tänk om...

Vi slår dem som slår

leker överlägsna

Hatar dem som hatar

Hatar dem som älskar...

 

Om vi bara kunde

 

Krama dem som slår

vara på riktigt

Älska de som hatar

Älska de som älskar...

 

 

tänk över det...

 

 

 

 

Är det en omöjlig uppgift?

 

 

 

 

 

 

 

What Would Jesus Do?




Fri vers (Fri form) av miss julie
Läst 372 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-01-05 21:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

miss julie
miss julie