Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

skrev den här på under en minut;-)




ung(e)

att vara en blomma

som inte slagit ut än

en liten knopp

en storlek för stor egentligen

en söt liten flicka

med råttsvansar i håret

med en vuxen kvinnas ansvar

det är att vara tonåring

 

 




Fri vers av miss julie
Läst 413 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-01-05 22:56



Bookmark and Share


  Nina Nightwish
sant, vackert skrivet!
2010-01-05
  > Nästa text
< Föregående

miss julie
miss julie