Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ett eriksson till mitt löwenmark

 

och jag är

verkligen så glad

 

som kent sjunger

i en sång

 

att jag mött dig

att jag får

 

det ligger en ring

att visa hur

knuten

 

till dig jag är

en rosett

 

i en ask på en byrå

och väntar

 

och jag bubblar som sockerdricka




Fri vers av molly crayons
Läst 236 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-01-05 23:01



Bookmark and Share


  Smultris
jikes, så jobbigt att vänta när man vet vad för gott man väntar på...
2010-01-05

  Lili Samuelsson VIP
mm, kärlek och grejer
gillar ordet "knuten" och dess dubbla bemärkelser
2010-01-05
  > Nästa text
< Föregående

molly crayons
molly crayons