Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DET VAR TROTS ALLT BARA HAVET ...

Trots allt bara oceanerna
 av längtans små kristaller
som fogades till våra önskningar i natten

 Det var trots allt bara
 vackra droppar
 som formades till längtans brus

bara havet som skiljde
våra vägar
och som fogade
oss åter samman

det var drömmarna
som föddes ur dess djup
som formades i dropparna
som famnade vårt sinne

det var havet
som talade
med rösten
som nattens ekon kände
var sekund

det var havet

 




Fri vers (Fri form) av ~~*MariamAurore*~~
Läst 202 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-01-06 01:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

~~*MariamAurore*~~
~~*MariamAurore*~~