Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Del 1 i mitt sätt att tyda EN kärlek


Det är HON

Hon är fjärilen som svävar i rymden,
anledningen till att jag fortfarande springer efter regnbågen.

Hon är sensommarens sista värmeslag, febern som håller mig varm.

Hon är balansen som ger mig sinnesro, kompassen som inger moral.

Hon är de abstraktas mönstrens pelare, då hon sprudlar färg på allt som är grått.

Hon är kärleken i blindskrift,

en konstant känsla




Fri vers (Fri form) av Arte
Läst 514 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-01-06 10:22



Bookmark and Share


  Baystream
Håller med tidigare talare: "anledningen till att jag fortfarande springer efter regnbågen."

Klockren mening. Hela texten va fängslande.
2010-03-17

    ej medlem längre
springer efter regnbågen ...
härliga ord, liksom mycket av det du skriver
2010-01-06

    ej medlem längre
Tycker Om.
2010-01-06
  > Nästa text
< Föregående

Arte
Arte