Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det var väldigt längesedan jag var inloggad på poeter.se. Mycket har hänt i mitt liv och det har lett mig till mitt livs kärlek. Jag vill skriva om denna dikt som jag skrev för ett par år sedan, för att den berättar mina känslor för min fru.


Det är DU

Du är fjärilen som svävar i rymden,
anledningen till att jag fortfarande springer efter regnbågen.

Du är sensommarens sista värmeslag, febern som håller mig varm.

Du är balansen som ger mig sinnesro, kompassen som inger moral.

Du är de abstraktas mönstrens pelare, då du sprudlar färg på allt som är grått.

Du är kärleken i blindskrift,

en konstant känsla




Fri vers av Arte
Läst 362 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-01-07 22:06



Bookmark and Share


  Angela Bohlin VIP
Fin!
2014-01-07
  > Nästa text
< Föregående

Arte
Arte