Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlek; 6 månader senare



Jag ser dig med förbundna ögon,

Du,

och livet lärde mig att dö




Fri vers av Arte
Läst 626 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-07-20 18:30



Bookmark and Share


  Baystream
Haha, hade redan kommenterat denna :) Skönt att man har koll :)
2010-03-17

  Baystream
APPLÅD!

Snyggt! kort, men med en jävla slagkraft!
2010-03-17

  peter markurth
mycket bra språkligt uppbyggd,
2009-07-20

  Baystream
"och livet lärde mig att dö" - igen, VACKERT!
2009-07-20

  Baystream
vackert!
2009-07-20
  > Nästa text
< Föregående

Arte
Arte