Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
hjärtats sanna lycka


Augusti kärlek

Att kunna vara med dig var blott en dröm då
Att kunna se dig djupt in i de magiska azurblåa ögonen,
var något man aldrig kunde tänka sig få,
Men att sen veta att hoppet fanns, och att den blev vid liv
var det finaste mitt hjärta upplevt.
Kärleken upphör aldrig,
eftersom Augusti Kärlek är något jag minns för alltid.




Fri vers av Arte
Läst 879 gånger
Publicerad 2006-01-20 16:42



Bookmark and Share


  frozen_yoghurt
Känner väl igen mig...hade också en augustikärlek som betydde jättemycket! Tack för dina ord! :)
2006-01-23

    Porslinsdockan
Jättefint med "Augusti kärlek" en varm årstid där många fylls med kärlek!
2006-01-22
  > Nästa text
< Föregående

Arte
Arte