Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
vill ha din kärlek för alltid


Jag såg dig idag

Jag såg dig idag, vågade inte möta din blick
du vet att du e som jag , du e regnbågen som jag aldrig fick

jag tänker på dig innan varje andetag jag tar,
jag tänker på dig och på hur allting var;

tänk ! om du bara svarade Ja?
Skulle du fortfarande le lika brett och vara lika glad?
eller skulle du ändå lämna mig efter ett tag?

hur som helst vill jag att du ska veta en sak,

du krossade mitt hjärta när du sprang iväg,
men nu förstår jag, du ville ha något bättre i denna värld

du gjorde dina val och jag gjorde mina,
men jag skulle fortfarande vilja ha dig vid min sida







Fri vers av Arte
Läst 983 gånger
Publicerad 2006-01-23 00:45



Bookmark and Share


  Kent Love
Bra skaldat ! jag kände verkligen igen mig i denna... / Kent
2007-03-13

  Last Word Spoken
"regnbåden som jag aldrig fick"

jösses, blev gärna berörd och tänkte säga

förlåt mig, vad har jag gjort?

Du beskriver så starkt och det går rakt
in i hjärtat och känner att jag skulle
aldrig ville krossa ditt hjärta..

...så starkt formulerat och verkligen berör.

En helande sol klar femma!
2006-01-23
  > Nästa text
< Föregående

Arte
Arte