Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alkohol 6 månader senare

Jag tänker på hur fantastisk första drinken var,

den söta smaken med den starka karaktären

som så enkelt sveptes


Men nu finns det inget att dricka mer

det finns inget gott längre, sötman är försvunnen.

Nu finns bara allt det starka ångestfyllda kvar



Jag tänker på mänskligheten inom citattecken ända sen jag tog en drink av dig




Fri vers av Arte
Läst 646 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-07-29 12:09



Bookmark and Share


  orange haze
åhh jag lockas tillbaks till några minnen och känner faktiskt igen mig
2009-08-13
  > Nästa text
< Föregående

Arte
Arte