Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nog en Marokan

Idag räcker det inte att klä med varma ord
Idag måste vi bokstavligen klä oss
Varmt
Denna kyla klär inte mig
Jag är nog inte en nordbo egentligen
Det bor nog en Marokan i mig




Fri vers av Anjeska
Läst 232 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-01-06 10:33



Bookmark and Share


  Marreb
Det bor nog en marockan i oss alla.... nej förresten. I mig bor det nog en hawaiian... :-)
2010-01-12
  > Nästa text
< Föregående

Anjeska
Anjeska