Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Upp och ner...

Alla dagar är inte toppendagar,

Ändå vill jag inte vara den som klagar. 

Infuensa med allt vad det innebär.

Men jag har mina poeter som jag håller så kär.

Att läsa andras alster känns så bra,

så tack ska ni alla ha.

Prosit!!

 




Bunden vers av Ezmeralda VIP
Läst 219 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-01-06 13:14



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Hoppas du blir frisk snart.
2010-01-06
  > Nästa text
< Föregående

Ezmeralda
Ezmeralda VIP