Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mormors universalmedicin

Mitt trettonåriga barnbarn en underbart glad och god kille.

Han kom en dag och var bekymrad för han hade fått en prick (kvissla) på näsan.

Jag vill inte ha prickar i ansiktet sa han, hjälp mej mormor.

Jag ser att du varit där och klämt, sa jag och fortsatte nu blir näsan dubbelt så stor.

Han såg förskräckt men road ut samtidigt.

Jag har mitt universalknep med mina barnbarn, det heter Idominsalva.

Tuben åkte fram och pricken försvann.

Sedan skrattade vi åt alltihop.




Fri vers av Ezmeralda VIP
Läst 243 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-01-06 13:27



Bookmark and Share


  Vind
...så mycket som inte är bra att ha på huden, som finns i Idominsalva, så skrämdes väl kvisslan ihjäl :)
2010-01-06

  Larz Gustafsson VIP
Idomin är en klassiker.
Farsan körde med Yukon.
2010-01-06
  > Nästa text
< Föregående

Ezmeralda
Ezmeralda VIP