Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

om jag bara hade......





Tänk
om jag hade handen full
med brinnnande hjärtan

så jag bara behövde
öppna handen
så fick mina hjärtan vingar
och flög till den
som behöver
den läkande kraften
i sitt hjärta





Fri vers av Michaela Dutius
Läst 415 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2010-01-06 18:26



Bookmark and Share


  aol
o så kärleksfull fin dikt, gillas
2010-01-17

  Anna*
Mmmm, men du har det, min älskade vän. Ditt hjärta brinner för de som har det svårt och avstånd är inget problem för Gud. Stor varm kram, Anna*
2010-01-15

  Mr Lindemann VIP
En tröstansfull tanke som flyger med ordens makt
in mitt inre...
2010-01-14

  walborg
Så fint tänkt och skrivet! Tanken och avsikten räknas.
2010-01-12

  glittertindra
jättefint skrivet...
2010-01-12

  Maria T
Mycket vackert.
Jag behöver så innerligt väl
den läkande kraften just nu
2010-01-10

  ~~*MariamAurore*~~
underbart vackert skrivet
2010-01-07

  anits VIP
En vacker önskan
2010-01-06

  Rolfsdotter
Vacker önskan...fint formulerad
2010-01-06

  Lena K Nilsson VIP
Så fint!
2010-01-06

    Annika J
Mycket bra! Vem behöver inte den läkande kraften? Bokmärker!
2010-01-06

  Larz Gustafsson VIP
Jag t ex...
2010-01-06

  devilsangel
Underbart vacker önskan från en riktig ängel med hjärta av guld
2010-01-06

    baruk
Underbart:"Handen full med brinnande hjärtan"! Som flögo till dem, som behövde dem bäst. En läkande kraft i sitt hjärta.. Goda, fina, vänliga ord i Din hand, Michaela! Som alltid. Sedan får kverulanterna säga vad de vill..
2010-01-06
  > Nästa text
< Föregående

Michaela Dutius
Michaela Dutius