Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tre dagar

Smaken i munnen försvann eller torkade
en röst från rummet intill: ”Hallå?”
Det var bara jag som vaknade
eller som om jag redan vaknat

Ikväll är snön utanför och inne
aldrig ovanför eller under eller gul

… Kanske ser jag som jag låg ner
och allt faller på sidan
för att rätta till mitt perspektiv




Fri vers (Fri form) av Benjamin Jakobsson
Läst 425 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-01-06 21:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Benjamin Jakobsson
Benjamin Jakobsson