Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livshyllning XIII

var det en dröm om döden eller
ett foto av blixtar som kryper längs dina kinder?
du ser nervös ut och du ler

jag kommer aldrig se ett flygplan störta
aldrig se det på riktigt, som det ska vara

du har inte läst det du skrev
bakvända bokstäver i ditt nedsläckta rum
som fågeln ringlar klorna runt en gren

den väntar där utanför nu
flottiga fingrar mot imman på fönstret




Fri vers av Benjamin Jakobsson
Läst 417 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-10-04 01:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Benjamin Jakobsson
Benjamin Jakobsson