Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skott i huvet


ett skott i huvet på dig
ett skott i huvet

om jag hade skaffat
den där pistolen

hade jag sluppit sitta här

och googla hur man gör
bilbomber
och plugga in
kemiska formler

bara ringt några samtal
fixat alibi
och skaffat en ny jacka

ett skott i huvet på dig
ett skott



i ditt jävla huvud












Fri vers av Staffan Welroos VIP
Läst 269 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-01-13 15:36



Bookmark and Share


    leelee
Ja, ibland har man verkligen lust att ta lagen i egna händer. Fattar precis! Fast...undrar om jag hade kunnat behärska mig och bara avfyra ett...jag hade nog bombaderat om jag fick chansen. :-)
2010-01-13

    purplepea
Du låter arg.... hade nog blivit ännu bättre med fler upprepningar med mer text i ett snabbt flöde som bara bubblar och sprutar ut.
2010-01-13
  > Nästa text
< Föregående

Staffan Welroos
Staffan Welroos VIP