Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KÄRLEK




I FÖRÄLSKELSENS TÖCKEN ÄR ALLTING ROSENRÖTT


INGA FEL HITTAS HOS NÅGON AV PARTERNA


SÅ SMÅNINGOM ÖVERGÅR FÖRÄLSKELSEN


TILL VARDAGSKÄRLEK


ELLER FÖRHÅLLANDET TAR SLUT


FÖRSÖKER MAN LEVA VIDARE I ATT VARA KÄR STADIET


KOMMER PROBLEMEN SMYGANDES



SVARTSJUKAN FÖR MED SIG KONTROLLBEHOV


FÖR DÅ HAR RESTEN AV VÄRLDEN GJORT SIG PÅMIND



OFTA BLIR DET ÄGANDEBEHOV


DU ÄR BARA MIN FATTAR DU



GÅR INTE KÄRLEKEN ÖVER TILL VÄNSKAP


ÖMSESIDIG RESPEKT OMSORG FÖR VARANDRA



ÄKTA KÄRLEK


DÅ MÅSTE MAN BRYTA INNAN FÖRSTA SLAGET KOMMER




Fri vers av arja savela
Läst 263 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-01-07 10:46



Bookmark and Share


    topzy
Det stämmer....men...man vet aldrig när första slaget kommer.och varför.
2010-01-07
  > Nästa text
< Föregående

arja savela
arja savela