Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

drypande

kölden är hård och valnaden i fingrar kommer krypande
vi åker skridskor på Helges myr
barnbarn farmor och farfar

kul har vi
men tillsist fryser vi för mycket
och tar oss tillbaka in i huset

framför flammande brasa där
tinar våra lemmar
och vi steker fläsk på farfars grillsvärd
medan det ryker doftar och sprakar

mumsar det flottigt drypande sen
håller med sotig nypa

"det var en skön dag" säger Maja
"och jag", säger Kalle
"jag åker skridskor".




Fri vers av Ingmar Hård VIP
Läst 174 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-01-07 15:48



Bookmark and Share


  Berit Robin Lagerholm VIP
Låter som en underbar dag ni haft. Fint. Texten knastrar och doftar.
2010-01-07

  Christine Sabel
UNderbar bild, jag kan se er framför mig....
2010-01-07
  > Nästa text
< Föregående

Ingmar Hård
Ingmar Hård VIP