Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

grrrrrrrrrrr

vanmaktskänslor hör till de värsta
vanmaktshopknutnanävarochmagar

och vad fan kan man göra
ibland

utom
att
stå upp
för

nni
skors
rätt
och
värde

dock

saknas
stundom
barrikader




Fri vers av Ingmar Hård VIP
Läst 161 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-01-07 23:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingmar Hård
Ingmar Hård VIP