Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en av mina gamla godingar.i hårdrockens vagga fanns Uriah Heep.... jag känner ofta känslan i den. texten och musiken tillhör gruppen


RAIN




It"s rainig outside

but that"s not unusual


but the way i"m feeling

is becomming usual



i guess You gould say

The clouds are moving a way


away from Your days


and into mine



Now it is raining inside

and that is kind of a shame


and it is getting to me


a happy woman


Why should You want to


waste all my time


The world is yours


but I am mine



Rain, rain,rain in my tears


Measuring carefully my years


Shame,shame,shame


in my mind


See what YOU done to my life




Fri vers av arja savela
Läst 233 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-01-08 01:48



Bookmark and Share


  xpressme
Den här texten berörde mig väldigt mycket. Underbart vackert skriver!

kram
2010-01-27
  > Nästa text
< Föregående

arja savela
arja savela