Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag är dålig på att skriva, men jag saknar dig, pappa...




Jag saknar dig pappa

 

 

Pappa
jag saknar dig
och jag är så ledsen
om jag inte talar om dig
varje dag

mitt hjärta värker
det gör så ont
jag tänker på dig
varje sekund

mina ögon
gråter
tårar
som svider

för jag saknar dig så


men du
du är någon annanstans
vart
vet jag inte
men jag hoppas
att du mår bra
där någonstans
på andra sidan

jag hoppas att du inte glömmer mig
även om jag
inte är stark nog
att prata om dig

nej
det gör för ont
förlåt mig
jag älskar dig
jag minns dig
men det är
alldeles för smärtsamt
att tala om dig

förlåt
pappa
jag älskar dig
föralltid

 

 

 




Fri vers av Nicklas VIP
Läst 3215 gånger och applåderad av 24 personer
Publicerad 2010-01-08 05:17



Bookmark and Share


  Wickie W i r e
det svider i ögonen och skär i hjärtat
2010-03-01

  som det kan gå
Texten är grym!
2010-01-15

  Slagord
Det är inte första gången som det börjar svida lite i ögonvrån när jag läser dina texter, men den här hade en mer personlig touch (för mig). Så denna lilla tåren blir pricken över i'et.

Kram!
2010-01-13

  Mr Lindemann VIP
Bra och berörande
ärlig
2010-01-11

  AjBi
Visst sjutton kan du skriva, poetkollega.. och gör det förbaskat bra! Det blir alltid bäst med äkta känslor och inlevelse... fina ord som din pappa läser över din axel när du skriver :-)
2010-01-09

    ej medlem längre
Hjärtslitande,
din dikt berör starkt...
2010-01-08

  Pyrén
Åh verkligen vacker text.
Man riktigt känner smärtan när man läser dina ord som så bra förklarar det.
Och jag är ledsen att du förlorade en person så nära.
2010-01-08

  coleve
vackert skrivet..väldigt fint
2010-01-08

  JessicaB
Vad vackert skrivet om din far.
2010-01-08

  aol
så sorgesamt så fi är din kärlek till din far, jag blev så dupt gripen av din enorma kärlek till far, min mor är också borta sen flera år,
2010-01-08

    ej medlem längre
Fint skrivet om saknaden efter din pappa, och dålig på att skriva är du inte, du skriver bra!
2010-01-08

    ej medlem längre
Att mista någon GÖR ont. Att kunna skriva om det tycker jag är stark av dig och att se hur du gör det direkt från hjärtat tycker jag om.
Been there.. saknar min pappa som dagen efter, efter 4år nu.
Skriva är en enorm ventil vilket du kommer att upptäcka.

Tack för en fin dikt och att du ville dela med dig!
2010-01-08

  the apache kid VIP
aching straight from the heart. Deep wounds. The loss of a father goes straight to Life's quick. In my own life I've found that maybe it's like the incomprable Laura Nyro (singer/songwriter) wrote.
"Nothing cures like Time and Love".

http://www.youtube.com/watch?v=SQVZg4-hskw

2010-01-08

  Gidde
man behöver ej vara bra på att skriva för att skriva
man får även sjunga fast man inte kan....
2010-01-08

    Anna-Lena Holmberg
Så fin text ...
2010-01-08
  > Nästa text
< Föregående

Nicklas VIP